Talat Eyüp ENSARİ

"OKUYUCULAR ÜZÜLMESİN, ÇÜNKÜ BOZKURTLAR DİRİLECEKTİR"

Türk Milliyetçiliği fikrini kalemiyle süsleyen, bu fikrin geniş kitlelere yayılmasını sağlayan Hüseyin Nihal Atsız'ın tam 78 sene önce kaleme aldığı 'Bozkurtlar'ın Ölümü' adlı eserinin son sözüdür başlığımız. Fikrinden taviz vermeyen tam bir dava adamı olan merhum Atsız, uğruna tabutluklarda işkence gördüğü Türk Milliyetçiliği'ni, romanları, makaleleri, şiirleriyle onu hiç görmeyen bizlere ve bizden sonraki nesillere başarıyla aktarmıştır.

Başarılı milli futbolcumuz Merih Demiral'ın Avrupa Şampiyonası'nda gol sevincini bozkurt yaparak yaşaması Türklüğünü gurur bilen herkesin göğsünü kabartmıştır. Bir dönem özel harekât polislerinin sloganlarında dahi yasaklanan bozkurt, bugün sahalara inerek Dünya'yı selamlamaktadır. Gelinen bu nokta gurur vericidir. Özellikle UEFA'nın milli futbolcumuza verdiği siyasi maksatlı haksız cezaya karşılık, Cumhurbaşkanı ve iktidar partisinin vermiş olduğu tepkiler oldukça anlamlıdır. Toplumun her kesimi de bu haksız cezaya kendince tepkisini göstermiştir.

Bir insanın vatanını, milletini, çatısı altında yaşadığı devletini sevmesi kadar normal bir duygu yoktur. Bunu ırkçılık olarak yorumlayanlar ya zekâ gelişimini tamamlayamamış ya da art niyetli kimselerdir. Irkçılık yapılıyor diyenlere bakınız; millet nezdinde karşılığı olmayan fakat ellerindeki medya gücüyle gürültü yapan menfaatperest kişileri göreceksiniz. Menfaatperest diyorum çünkü zora düştüğünde önce komşusunun kapısını çalmayı mübah görüp fakat milliyetçiliği suç sayan bu kişilerin geneli Batı eliyle fonlanmaktadır. Dolayısıyla da kendince yemlendiği yere hizmet etmektedir.  Bu kimseler çalışmalarıyla, milli bilinçten uzak, kimliksiz insan güruhu hazırlayarak sosyal işgale hazırlık çalışmaları yapmaktadır. Dikkatli ve uyanık olmalıyız.

Bütün ülkelerde milliyetçiliğin yükseldiği bir dönemde Türk Milliyetçiliği'ni 'ırkçılık' olarak lanse etmek ihanettir. Milletvekili eskisi, vatan haini birinin rakip ülkeleri desteklemesi, adı 'Türk' yönetici kadrosunun ne idüğü belirsiz tabipler birliğinin de bozkurttan rahatsız olması gayet doğaldır. Herkes sütünün hükmünü işlemektedir.

Fonlanan, kaşınan hain kitleye üzücü bir haberimiz var ki artık dağda, sahada, ameliyathanede dahi bozkurt vardır. Allah'ın izniyle de olmaya devam edecektir.

"Okuyucular üzülmesin, çünkü bozkurtlar dirilecektir.."

Diğer Makaleler