Şehit polis memuru Birol, son yolculuğuna uğurlandı

Görevi sırasında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru İbrahim Birol, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ile mücadeleye yönelik düzenlenen operasyon sırasında Narkotik Şube Müdürlüğü personeli Polis Memuru İbrahim Birol (41), geçirdiği kalp krizi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak görev başında şehit olmuştu.Şehit polis memuru İbrahim Birol, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Pınarbaşı'nın tokmak Köyü'nde toprağa verildi.

Vali Gökmen Çiçek, “Hiçbir uyuşturucu satıcısına müsamaha göstermeyeceğiz”

Şehit polis memuru İbrahim Birol için düzenlenen törende konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri'ye bir kez daha söz veriyoruz ne pahasına olursa olsun hiçbir gencimizin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz hiçbir uyuşturucu satıcısına müsamaha göstermeyeceğimiz  gibi onları enselerinden tuttuğu gibi hak ettikleri yere göndereceğiz” dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Görevi başında gençlerimiz zehirlenmesin alçaklar tarafından tuzaklara düşürülmesin diye mücadele eden ve görevi başında şehit olan kahramanımız ile Allah bizi cennetinde kavuştursun İbrahim şehidimiz Kayseri'de uyuşturucuyla, zehirle mücadelede operasyondan operasyona koştu istedi ki hiçbir gencimiz bataklığa savrulmasın hiçbir gencimizi zehirlemesinler diye bu uğurda da mücadele ederken görevi başında şehit oldu. Kayseri'ye bir kez daha söz veriyoruz ne pahasına olursa olsun hiçbir gencimizin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz hiçbir uyuşturucu satıcısına müsamaha göstermeyeceğimiz  gibi onları enselerinden tuttuğu gibi hak ettikleri yere göndereceğiz” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’dan intikam sözü

Şehit polis memuru İbrahim Birol için düzenlenen törende konuşan Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, “Yılmadık, yıkılmadık burun intikamını alacağız bunun intikamını her torbacıdan her uyuşturucu satıcısından alacağız ve bu ülkede şunu hiçbir zaman unutmasınlar bir tane İbrahim gider binlerce İbrahim gelir” dedi.

Diğer Haberler