
Kayseri’de amatör futbol kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte 90 amatör futbol kulübüne malzeme dağıtımında bulunuldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından senede iki kez yapılan malzeme dağıtım töreninin ilki gerçekleştirildi. Sümer Stadyumunda gerçekleştirilen törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Sayın Bayar Özsoy, Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, amatör futbol kulüpleri yöneticileri ve sporcular katıldı.
Törende söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sağlıklı nesil için spor olmazsa olmaz. Çok önemsiyoruz” dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Sanayi ve ticarette olduğu gibi sporda da Kayserimiz en önde. Bugün burada amatör sporcularımıza 1.5 milyon liralık malzeme dağıtıyoruz. Kayseri’nin spor kendi olduğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Hepinizi de hafta sonu Yarımaraton’a davet ediyorum” dedi.
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, “Seçime girerken sözünü verdiğimiz bütün projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoru. Burasının gelişmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın malzeme ve tedarik desteği, Hüseyin Akay beyin özellikle deplasmana giden takımlara maddi desteği yatsınamaz. Kayseri’de sporu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Kayseri’de faaliyet gösteren 90 amatör futbol kulübüne içlerinde 20 yağmurluk, 20 eşofman takımından oluşan koli verildi. Program, protokol üyelerinin malzeme verilen amatör futbol kulüplerinin gezmesi ile sona erdi.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 13Gün olur, asra bedel...
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01PFDK’dan Kayserispor’a para ve men cezası
- 02Yaşlı kadından taşla kuyumcu soygunu denemesi
- 03Şakalaşırken arkadaşını silahla yaralayan sanığa hapis
- 04'Uluslararası Kar Motosikleti Şampiyonası’ başlıyor
- 05Kayseri'de haftanın semt pazarı fiyatları
- 06Kayseri’de Şubat ayında satılan konut sayısı belli oldu
- 07MEB ‘İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda Kayserili öğrenci birinci oldu
- 08Mahkeme iki Uygur Türkü için ilk kez direkt Çin'e iade kararı verdi
- 09Uyuşturucu madde suçundan aranan firari yakalandı
- 10İçişleri Bakanı Yerlikaya, motosiklet sürücülerine yönelik yeni cezaları açıkladı
- 11Gaziantep FK-Bellona Kayserispor maçının hakemi belli oldu
- 12'Orta Kızılırmak Havzası Kırsal Kalkınma Projesi' için 60 milyon Euro
- 13Benzine büyük zam!
- 14Bellona Kayserispor’dan TFF’ye maç saati değişikliği talebi
- 15Yağma suçuyla yargılanan yabancı uyruklu 4 sanığa 5’er yıl hapis