![](resimler/icerikler/9214.jpg?1588284627)
Büyükşehir Belediyesi, 3 günlük yasak boyunca ekmek dağıtım saat ve yerlerini açıkladı
Covid 19 salgını ile mücadele sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde Kent Ekmek büfeleri açık olacak ve Kent Ekmek araçları şehir merkezinin tüm mahallelerinde ekmek dağıtımı yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ekmekle ilgili mağduriyet yaşatılmayacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kent Ekmek, sokağa çıkma kısıtlaması süresince halkın hizmetinde olacak. Kent Ekmek üretim tesislerinde el değmeden ve hijyenik ortamda üretilen ekmekler sokağa çıkma yasağının uygulanacağı üç gün boyunca halkın ayağına götürülecek.
Kent Ekmek büfeleri cuma, cumartesi ve pazar günü 10.30 ile 18.30 arası açık olacak. Kent Ekmek araçları da sokağa çıkma yasağı süresince belirli saatlerde olmak üzere şehir merkezindeki tüm mahallelerde ekmek dağıtımı yapacak. Ekmek dağıtımı tüm mahallelerde 12.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
“YETER Kİ SİZ EVDE KALIN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üç günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince gerekli hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini söyledi. ‘Evde Kal Kayseri’ sloganını bir kez daha vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “İnşallah evde kalma yönünde azami gayret göstererek, kurallara uymayı Kayseri’mizde sorun oluşturmadan uygulayacağız. Bu süreç içerisinde fırınlarımızın hizmet verdiğini hepimiz bilmekteyiz. Kent Ekmek de gerek büfeleri gerekse mobil servis araçları kanalıyla ihtiyaca cevap verecek. Kent Ekmek çalışanlarımıza ve tüm fırınlarımıza bu hizmeti verdikleri için teşekkür ediyorum. Biz hizmeti ayağınıza getiririz. Yeter ki siz evde kalın” diye konuştu.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Gün olur, asra bedel...
- 13Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 013 bin 600 eski ve yeni milletvekiline 'trafik cezası' ayrıcalığı
- 02Memduh Başkan 'Dünya Kayserililer Günü'nü kutladı
- 03Saadet Partisi ile MHP arasında randevu sorunu
- 04Pınarbaşı-Gürün arası TIR ve kamyon trafiğine kapandı
- 05Amatör futbol müsabakalarına kar tatili
- 06Uyuşturucu ticaretiyle yargılanan 5 sanıktan 4'üne hapis cezası
- 07Kayseri Emniyeti'nden uyuşturucu operasyonu: 19 zanlı gözaltında
- 08Özdemir sert konuştu
- 09Yağma suçundan aranan firari yakalandı
- 10Eniştesi bildiği öz babasının ölümüne sebebiyet veren sanığa hapis
- 11Kayseri'de silah ticareti yapan bir kişi yakalandı
- 12Özsoy, Bünyan taşkın kontrol sözleşmesini duyurdu
- 13MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
- 14Kayseri'de okullar 1 gün daha tatil
- 15"Çözüm önerilerimizin aynı acıları yaşamamak için bir an önce hayata geçirilmesi gerek"