Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk, 1 yılını değerlendirdi
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personelle değerlendirme toplantısı yaptı.
Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda 2019 yılında yapılan ve 2020 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Birim müdürlerini tek tek dinleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında talimatlar veren Başkan Esat Öztürk, “ Yahyalı halkı yüzde 68’lik oy oranıyla bize teveccüh gösterdi. Bu teveccüh sadece bana değil, hepimize gösterildi. Bu nedenle ilçemizin gelişimi için daha çok çalışacağız.” dedi.
Toplantı sonrası basına değerlendirmelerde bulunan Başkan Öztürk; “Mesai arkadaşlarımla beraber, çok bereketli olduğuna inandığım, bir toplantı yaptık. 31 Mart 2019 tarihinden bugüne kadar 345 gün geçmiş. Bu süre zarfında insanlarımız için çalışmaya devam ettik. Bugün de geçen 1 yıllık sürenin değerlendirmesini yaptık. Ben mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gece – gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden, insanlarımız için çalıştılar. 2020 yılının bahar aylarına girmiş bulunmaktayız. Havalarında düzelmeye başlamasıyla beraber, çalışmalarımıza hız vermeye başladık. Toplantımızda, 2020 yılında yapacağımız projelerimizin genel bir değerlendirmesini yaptık. Ayrıca birimlerimiz arasındaki koordinasyonumuzu gözden geçirdik. Birimler arası iletişim ve koordinasyon çok önemli. İlçemiz bir turizm ilçesi. Bu nedenle belediye hizmetlerinde, diğer ilçelere göre, biraz daha gayretli olmamız lazım. İnşallah, 2020 yılı bereketli bir yıl olacak. Ben ilçemizin temizliği konusunda hassasiyetle çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ve sel felaketinde gösterdikleri çabadan dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Belediyem Benimle El Ele projesi kapsamında birçok güzelliğe imza attık. İmza atmaya da devam edeceğiz. Belediyecilik sadece yol yapmak, köprü yapmak, kaldırım yapmak değildir. Mikro hizmet, makro memnuniyet anlayışıyla insanlarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Allah hayırlı hizmetlerde her birimizi muvaffak kılsın.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 13Gün olur, asra bedel...
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01Eskişehir Bağları’nda kaza; 1’i ağır 2 yaralı
- 02Milletvekili Ersoy ve Başkan Metin, Bünyan için Bakan Ersoy’la görüştü
- 03Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesindeki biyopsi sonuçları için açıklama yaptı
- 04Bellona Kayserispor - Konyaspor maçının biletleri satışa çıktı
- 05Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ikinci kez Erciyes'te düzenlenecek
- 06Şahin: "TÜİK rakamları gerçeği yansıtmıyor"
- 07“Seçimlerde sözde ‘ülkücü’ sıfatıyla makam kazandılar; ülkücü şehitlerden rahatsız oluyorlar"
- 08Özvatan'da kadın kaymakam göreve başladı
- 09"Kayseri, Suriye’nin yeniden yapılanmasında öncü olacak"
- 10Dikkat! Kayseri Emniyeti uyardı; EDS hizmete girdi
- 11"Solumsu bahanelerinizi ve sizleri bir bütün olarak reddediyoruz"
- 12Tramvaya zarar veren 2 çocuk yakalandı
- 13Başkan Çolakbayrakdar: “Haddinizi bileceksiniz”
- 14Özdemir'den, otellerin yangın riskine karşı yılda iki kez denetlenmesi için kanun teklifi
- 15Jandarma ekipleri Pınarbaşı'da bin paket kaçak sigara ele geçirdi