VAKIFLAR VE TURİZM ZİRVESİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde vakıflar ve turizmle ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.
Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen vakıflar ve turizm zirvesine Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir, İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve ilgili bürokratlar katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehir Kütüphanesi’nin açılışı için vakıfların da bağlı bulunduğu Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın ilimize geleceğini hatırlatarak bu ziyaret öncesinde ilgili bakanlığın bürokratları ve ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Vali Şehmus Günaydın da istişarenin önemini vurgulayarak, “İstişarede hep hayır vardır. Bu tür toplantılarla yaptığımız istişarelerde ilimiz açışından daha faydalı sonuçlar alıyoruz. Yapacağımız toplantıda vakıflar ve turizm konularında hangi noktada olduğumuzu ve neler talep edebileceğimiz göreceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 13Gün olur, asra bedel...
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01İldem'deki silahlı çatışmada 5 zanlı yakalandı
- 02Kılıçaslan Yıldızspor, Vangücü'ne yenildi
- 03“Suriye'de Esad rejiminin yıkılması, bölgemiz ve ülkemiz için olumlu bir gelişme"
- 04"TSK'yı Atatürk’ün izinden koparmaya çalışanlar tarih önünde hesap verecektir!"
- 05Hulusi Akar, Özgür Özel'e açtığı 'beddua' davasını kaybetti
- 06Erciyes 38 FK evinde berabere kaldı
- 07Kayseri Barosu'ndan teğmenlerin ihracına tepki
- 08Yenidoğan Çetesi'ndeki Kayserili doktor yaşamına son verdi
- 09Cıngı; “KOSGEB, yeni bir istihdam ve teşvik paketini uygulamaya koyuyor”
- 1016 suç kaydı bulunan şahıs yakalandı
- 11AK Parti Kadın Kolları Başkanı Koşar, güven tazeledi
- 12Elbaşı'da cenaze yemeği kaldırıldı
- 13Başkan Nurettin Açıkalın: "Umut verici bir oyun"
- 14Karpuz sergisindeki cinayetin davası yeniden görülmeye başlandı
- 15Bellona Kayserispor, Trabzonspor ile yenişemedi