2. KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı açıldı

Nobel Expo, KAPSIAD Derneği’nin desteğiyle 11 Eylül'de 2. KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nın açılışını Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirdi. Fuar, yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayarak sektörde önemli bir ticari buluşma noktası haline geldi.

Açılış törenine, Kayseri ValisiGökmen Çiçek başta olmak üzere; Kayseri milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, dernek başkanları, ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanları ile diğer protokol üyeleri katıldı. Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, açılışta yaptığı konuşmada fuarın başarısına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek KAPEX’in her geçen yıl büyüdüğünü ve uluslararası alanda ses getiren projelere imza atmaya devam edeceğini belirtti.

Nobel Expo fuarlarını benzersiz ve değerli kılan en önemli unsur, dünyanın dört bir yanından getirilen nitelikli yabancı alıcılardır. 24 ayrı ülkeden 402 yabancı ziyaretçi, Nobel Expo tarafından ülkelerinden, uçak, otel transfer gibi tüm masrafları karşılanarak Kayseri’ye getirildi.Ürdün, Irak, Lübnan, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Makedonya, Rusya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Sırbistan, Nijerya, Suudi Arabistan, Tunus ve Filistin gibi ülkelerden gelen alım heyetleri ile gerçekleştirilecek iş görüşmeleri, sektörün ihracat potansiyelini artırmaya yönelik önemli fırsatlar yaratmaya devam edecektir.

Ayrıca fuar, daha ilk gününden Gine, Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Bahreyn, Çad, Etiyopya, Gana, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İtalya, Kamerun, Kanada, Kenya, Karadağ, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Romanya, Senegal gibi pek çok ülkeden organik ziyaretçileri ağırlamaya başladı. Bu ziyaretçiler, fuarın uluslararası alandaki gücünü ve ticari potansiyelini daha da artıracak.

Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen bu fuar, yerli üreticiler ve ihracatçılar için yeni ticari fırsatlar yaratırken, Kayseri’nin fuarcılık sektöründe bölgesel bir merkez olma yolundaki konumunu da güçlendirmektedir.

Fuarcılık sektöründe lider konumda olan Nobel Expo, yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği fuarlarla iş dünyasına önemli katkılar sağlamaya devam etmektedir.

Diğer Haberler