
Kocasinan’da bahar temizliği devam ediyor
Kocasinan Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin toplam 341 personel ve 133 modern araç ile mahalle mahalle temizleyerek, hijyenik ortam sunuyor. ‘Temizlik imandadır’ anlayışıyla daha yaşanabilir bir çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temizlikte ilçe belediye ölçeğinde Türkiye’nin en modern filosunu kurduklarını ve vatandaşlara temiz çevre sunduklarını söyledi.
Farklı ve modern araçlarla Kayserililere daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ‘Temizlik İmandandır’ anlayışıyla çalıştıklarına dikkat çekerek; “Kocasinan’ımızı, görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Hemşehrilerim, her şeyin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda gecemizi, güdümüze katarak hizmet ediyoruz. Kocasinan’ın dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik seferberliğimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz titizliği gayreti daha da artırarak sürdürüyoruz. Hemşehrilerimin hayatını daha da kolaylaştırmak ve çevrelerini daha da temiz bulabilmeleri için her daim yanlarında ve hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.
Her gün bir mahallede temizlik çalışması gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik işlerinin yanı sıra bahar çalışmaları kapsamında da cadde ve sokaklar başta olmak üzere, parklar, apartman ve sitelerin önü büyük bir titizlikle temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Arasözler, süpürgeler, kaldırım süpürme aracı, yol süpürme aracı, geri dönüşüm toplama aracı, kaldırım yıkama aracı, damperli kamyonlar, konteynır yıkama aracı, Türkiye’de ilk olan ikili toplama sistemli aracı, mobil yıkama araçları gibi toplam 133 temizlik aracı ve 341 personelle Kocasinan pırıl pırıl oluyor. Ekipler sadece cadde, sokak ve kaldırımların temizliği ile kalmayıp, boş arazilerdeki hafriyatları da temizleyerek mahalleleri güzel bir görünüme kavuşturuyor.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 13Gün olur, asra bedel...
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01Kayseri'de kaçak tütün ve sahte alkol operasyonu
- 02Yaralama suçundan 2 sanığa 3 ay 10 gün hapis
- 03Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Karataş, ERÜ'de konferans verdi
- 04Sağlık Bakanı Memişoğlu Kayseri'ye geliyor
- 05İzmir'de çatı tamiri yapan baba ve oğlu rüzgar nedeniyle hayatını kaybetti
- 06Koyun sürüsü Yuvalı Mahallesi yakınlarında mahsur kaldı
- 07"Allah'a aşkına gidin de bir CHP'li belediyelere bakın"
- 08Dikkat! Motorin, benzin ve LPG'ye zam geliyor
- 09Niğde-Kayseri yolunda 3 tır kontrolden çıktı
- 10Kültür ve Turizm Bakanlığı 130 sözleşmeli personel alacak
- 11Afyon ve Aksaray'da iki ayrı otobüs kazası
- 12Develi’de narkotik operasyonu; 18 gözaltı
- 13Talas'taki kurşunlama olayının faillerine özel harekât operasyonu, 3 zanlı tutuklandı
- 14Erciyes 38 FK'da yeni sportif direktör Alper Aslan oldu
- 15FETÖ'cü ihraç imam jandarma tarafından yakalandı