Erciyes yolu ağaçlandırılacak
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni binalarında hizmet veren Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’ne hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Her iki ziyarette de Kayseri’deki uyum kültürüne vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki uyumun Türkiye’de eşi benzerinin bulunmadığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk ziyaretini Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne yaptı. İl Müdürü Mustafa Şahin tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, hizmet binasını gezerek personelle sohbet etti ve kolaylıklar diledi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. İl Müdürü Mustafa Şahin de Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteklere değinerek, “Hizmet binamızın çevre düzenlemesinden diğer ihtiyaçlarına kadar verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ederiz” dedi. İl Müdürü Şahin, Başkan Büyükkılıç’ın tarımla alakalı en yoğun çalışan belediye başkanlarından biri olduğunu belirtti. Başkan Memduh Büyükkılıç da tarım konusunda beklentiler olduğunu ifade ederek, “Tüm ilçelerimizin beklentileri var. Bizler de işbirliği halinde Bakanlığımızın ve belediyemizin imkanlarıyla daha fazla ne yaparızın kaygısı içindeyiz” diye konuştu.
ERCİYES YOLU AĞAÇLANDIRILACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’ne de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bölge Müdürü İsa Çapkın tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, bir süre sohbet etti. Şehrimizdeki yeşil alanları ve ormanlarımızı arttırmak için bölge müdürlüğü ile birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki uyum kültürüne de vurgu yaparak “Kayseri’de kurum ve kuruluşlarla yerel yönetimlerin dayanışmasının örneği Türkiye’de bir başka şehirde yok. Bunu korumamız ve geliştirmemiz lazım” diye konuştu.
İl Müdürü İsa Çapkın da Erciyes’e çıkan ve Develi’ye inen yolda 190 bin ağaçlık kar perdesi olabilecek yol kenarı ağaçlandırma projeleri olduğunu belirterek projeyle ilgili Başkan Büyükkılıç’a bilgi verdi. Başkan Büyükkılıç da Erciyes’in ağaçlandırması konusunda üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Yazarlar
- 01SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 02KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 03ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05Nöbetçi noter geliyor
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 08BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 09Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 10Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 11PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 12Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 13Gün olur, asra bedel...
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01“Seçimlerde sözde ‘ülkücü’ sıfatıyla makam kazandılar; ülkücü şehitlerden rahatsız oluyorlar"
- 02Özvatan'da kadın kaymakam göreve başladı
- 03"Kayseri, Suriye’nin yeniden yapılanmasında öncü olacak"
- 04Dikkat! Kayseri Emniyeti uyardı; EDS hizmete girdi
- 05"Solumsu bahanelerinizi ve sizleri bir bütün olarak reddediyoruz"
- 06Tramvaya zarar veren 2 çocuk yakalandı
- 07Başkan Çolakbayrakdar: “Haddinizi bileceksiniz”
- 08Özdemir'den, otellerin yangın riskine karşı yılda iki kez denetlenmesi için kanun teklifi
- 09Jandarma ekipleri Pınarbaşı'da bin paket kaçak sigara ele geçirdi
- 10Eski İyi Partili Talas adayı Gözütok'tan, Milletvekili Ataş ile birlikte Büyükkılıç’a ziyaret
- 11Talas Belediyesi’nde ‘Ülkücü Şehitler Anıtı’ tartışması
- 12LPG'ye zam geliyor
- 13“Vatandaşların bankalara ödediği faiz 7 kat arttı”
- 14Kocasinan’ın tarım katkısı, Türkiye’yi Dünya sıralamasında üst sıralara taşıdı
- 15Yağma suçundan aranan firari yakalandı